Site icon NewsIT

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 1-1: Ισοπαλία με κερδισμένη την Αρσεναλ στην κορυφή της Premier League

31.12.2022 | 19:11
Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 1-1: Ισοπαλία με κερδισμένη την Αρσεναλ στην κορυφή της Premier League

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Everton - Etihad Stadium, Manchester, Britain - December 31, 2022 Manchester City's Erling Braut Haaland reacts REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Έβερτον και η νέα απώλεια βαθμών με την ισοπαλία 1-1, δίνει τη δυνατότητα στην Άρσεναλ να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στην κορυφή της Premier League.

Παρότι προηγήθηκε από νωρίς στο παιχνίδι, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ανοίγει το σκορ στο 24ο λεπτό του αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού η Έβερτον “απάντησε” με τον Γκρέι στο 64′ και κράτησε μέχρι τέλους το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι “Πολίτες” έχουν έτσι 36 βαθμούς στη βαθμολογία της Premier League, με την Άρσεναλ να είναι στο +4 και να έχει παιχνίδι λιγότερο, αφού θα αντιμετωπίσει πια την Μπράιτον (19:30) με την ευκαιρία να βρεθεί στο +7 από τη δεύτερη θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version