Site icon NewsIT

Μαρία Σάκκαρη – Σέλμπι Ρότζερς: Πρόωρος και άδοξος αποκλεισμός από το Wimbledon

01.07.2021 | 15:32
Μαρία Σάκκαρη – Σέλμπι Ρότζερς: Πρόωρος και άδοξος αποκλεισμός από το Wimbledon

epa07691510 Maria Sakkari of Greece in action against Marie Bouzkova of the Czech Republic in their second round match during the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 03 July 2019. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Η Μαρία Σάκκαρη δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο -ούτε σήμερα- κόντρα στην Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς και γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τον 2ο γύρο του Wimbledon αφού ηττήθηκε 2-0 σετ (5-7,4-6).

Νωρίς ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο τουρνουά του Wimbledon, αφού μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ούτε η Μαρία Σάκκαρη δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν και αποκλείστηκε νωρίς από την διοργάνωση, αφού το εκρηκτικό ξεκίνημα της πρεμιέρας δεν είχε συνέχεια και η Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς επικράτησε 2-0 σετ (5-7,4-6).

Δείτε το LIVE της αναμέτρησης ΕΔΩ

Το πρώτο σερβίς έγινε Τετάρτη (30.07.2021) αλλά θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και σε… άλλο μήνα. Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς διεκόπη, λόγω σκότους. Η Μαρία Σάκκαρη είχε ένα.. διστακτικό ξεκίνημα και το “πλήρωσε” αφού δέχθηκε το break της Ρότζερς (2-1) ενώ βρέθηκε να χάνει και με 3-1. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως βρήκε στη συνέχεια ρυθμό και έφτασε στο 4-3 με δικό της break.

Το σετ είχε κι άλλες εκπλήξεις. Οι δυο αθλήτριες έκαναν από ένα break φέρνοντας το στο 5-5 (της Αμερικανίδας ήρθε με πολύ δύσκολο τρόπο). Η Ρότζερς πάντως «έσπασε» για μια ακόμα φορά το σερβίς της Σάκκαρη και πήρε το πρώτο σετ με 76 μετά από 56 λεπτά.

Το δεύτερο σετ σήμερα (1/7) το μεσημέρι ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να υπερασπίζονται για 6 γκέιμ το σερβίς τους και την Σάκκαρη να δείχνει ότι είναι πιο κοντά στο μπρέικ, έχοντας μάλιστα φοβερό ποσοστό στους άσους όταν σέρβιρε. Κι όμως η Ρότζερς ήταν αυτή που έκανε το μπρέικ στο 7ο γκέιμ, αφού εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Σάκκαρη, και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το σερβίς της φτάνοντας στο 6-4 και την κατάκτηση του 2ου σετ που της έδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχεια της διοργάνωσης την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version