Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη – Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Η συνάντηση και το δώρο της Ελληνίδας τενίστριας στον Ιταλό τερματοφύλακα

Μαρία Σάκκαρη – Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Η συνάντηση και το δώρο της Ελληνίδας τενίστριας στον Ιταλό τερματοφύλακα

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Πάρμα, συμμετέχοντας στο τουρνουά Parma Ladies. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάρμα και να συναντήσει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η Μαρία Σάκκαρη αποτελεί μία από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου, ωστόσο είναι και γνωστή ποδοσφαιρόφιλη. Γι’ αυτό και συνδύασε την παρουσία της στην Πάρμα με την επίσκεψη στα γραφεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιοχής.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε την ευκαιρία να συναντήσει, μάλιστα, τον 44χρονο θρυλικό τερματοφύλακα, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος λειτουργεί τόσο ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου, όσο και ως πρέσβης του.

“Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10”, είπε ο Μπουφόν στη Μαρία Σάκκαρη, για να του απαντήσει με χιούμορ: “Κι εγώ σε ξέρω!”

“Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ”, πρόσθεσε ο Ιταλός τερματοφύλσακας, με τη Σάκκαρη να του απαντάει”Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, μου λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν”.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μία ρακέτα της, ενώ ο θρυλικός τερματοφύλακας της δώρισε μία φανέλα του με το νούμερο 1 στην πλάτη.

Η Ελληνίδα τενίστρια συνάντησε και ένα ελληνόπουλο στην Πάρμα, μιας και στην ιταλική ομάδα αγωνίζεται ο Βασίλης Ζαγαρίτης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parma Calcio 1913 (@parmacalcio1913)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις