Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: Οπαδός μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε τον Λιονέλ Μέσι για να τον αγκαλιάσει

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: Οπαδός μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε τον Λιονέλ Μέσι για να τον αγκαλιάσει

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν για το γαλλικό πρωτάθλημα. Φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να φτάσει τον Λιονέλ Μέσι για να τον αγκαλιάσει.

Το συμβάν έγινε στο 72ο λεπτό του αγώνα στο Βελοντρόμ. Ο φίλαθλος κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο του Βελοντρόμ κι άρχισε να κυνηγάει τον Λιονέλ Μέσι, όχι για να τον χτυπήσει, αλλά για να τον αγκαλιάσει.

Με το που πλησίασε τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, προσπάθησε να τον πάρει αγκαλιά, αλλά οι σεκιούριτι του γηπέδου τον πρόλαβαν και τον απομάκρυναν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο (αποβλήθηκε στο 57΄ ο Χακίμι), η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε «όρθια» στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας απέναντι στην Μαρσέιγ (0-0), διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου.

Το ντέρμπι της 11ης ημέρας στη Ligue 1 είχε αρκετές φάσεις, κυρίως από την πλευρά των γηπεςδούχων, που σκόραραν στο 21΄ με τον Μίλικ, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR το τέρμα δε μέτρησε καθώς ο Πολωνός στράικερ ήταν εκτεθειμένος.

Για την Παρί ήταν η δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα και πρώτη ισοπαλία μετά από 11 ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις