Site icon NewsIT
19:28 Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ματσάρα στο “Γκούντισον Παρκ” – Ιδανική πρεμιέρα για Ρανιέρι (VIDEO)

Μιραλάς και Χολέμπας βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, με την νεοφώτιστη Γουότφορντ του Έλληνα διεθνή αμυντικού να φεύγει με το βαθμό απ' την έδρα της Έβερτον (2-2) – Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η Λέστερ του Ρανιέρι

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ήταν το ματς της Έβερτον και Γουότφορντ (2-2), εκεί όπου τέθηκαν αντίπαλοι και δυο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Κέβιν Μιραλάς και Χοσέ Χολέμπας.

Η Γουότφορντ ήταν αυτή που αιφνιδίασε με το αγωνιστικό της θράσος και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, χάρη στο τέρμα του Λαγιούν (14′)


Η επανάληψη έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Η Έβερτον πίεσε και ισοφάρισε με τρομερό σουτ του Μπάρκλεϊ (76′), αλλά ο Ιγκάλο (83′) έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους! Το τελικό 2-2 λίγα λεπτά αργότερα από τον Κονέ.

Άξιο αναφοράς πως ο Μπεχράμι έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Μιραλάς, το οποίο… ουσιαστικά τον ανάγκασε να κατεβάσει κατά πολύ “στροφές”.


Σε άλλο ματς της ημέρας και στην επιστροφή του σε πάγκο ομάδας Premier League μετά από 11 χρόνια, ο Κλαούντιο Ρανιέρι οδήγησε την Λέστερ σε θρίαμβο επί της Σάντερλαντ (4-2) που φέρνει τις «αλεπούδες» έστω και προσωρινά στην κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version