Site icon NewsIT

Με φόντο την κορυφή – Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (18:00)

14.12.2011 | 10:59
Με φόντο την κορυφή – Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (18:00)

Στην έδρα των Βοιωτών δοκιμάζονται οι “ερυθρόλευκοι” σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Superleague. Παρακολουθήστε LIVE το ματς από το NewsIt.

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη η οποία θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σαφώς περισσότερες λύσεις από όσες είχε πριν λίγες μέρες στην Κέρκυρα, καθώς έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι Τζιμπούρ, Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
 
Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να ανακατέψει ξανά στην τράπουλα για να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο και Τοροσίδη. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ (ή Μοντέστο) και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Φετφατζίδης (ή Φουστέρ) και Αμπντούν (ή Τζεμπούρ). Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πάντελιτς.
 
Όσον αφορά τον Γιώργο Παράσχο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τομάς, Μελισσά, Πόποβιτς και Μουλόπουλο. Να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός στους 5 αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version