Site icon NewsIT
19:41 Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Με μισή ομάδα στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο φιλικό ματς με την Μπασάκσεχιρ και ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους διεθνείς ενώ αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ζέκα, Κοτσόλη και Νάνο.

Οι “πράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή των πρωταθλημάτων και θα δώσουν φιλικό στην Τουρκία (Σάββατο 19.00 LIVE από την NOVA).

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους με παίκτες με εξαίρεση τους Νάνο, Ζέκα και Κοτσόλη τους οποίους τους άφησε να ξεκουραστούν.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μυρθιανός, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπούι, Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version