Site icon NewsIT
22:45 Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μία…ανάσα από Σοϊλέδη η ΑΕΚ – Ζήτησε χρόνο ο Παπαδόπουλος

Άλλη μια μετεγγραφική κίνηση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως έχει “κλείσει” τον Άρη Σοϊλέδη – Ζήτησε χρόνο να απαντήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αρη Σοϊλέδη βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 23χρονος παίκτης, που κέρδισε φέτος την άνοδο με τη Νίκη Βόλου στη Super League, τα έχει βρει σε όλα με τους “κιτρινόμαυρους” και αναμένεται να τους ενισχύσει τη νέα χρονιά στη Football League.

Ο Σοϊλέδης αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, μετά και την απομάκρυνση του Τάσου Τσουμάγκα

Όσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών στον παίκτη. Ο 33χρονος επιθετικός ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ζήτησε τουλάχιστον δύο εβδομάδες διορία να απαντήσει. Η Ένωση αρνήθηκε να του παραχωρήσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αξιώνοντας απάντηση μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, ο Παπαδόπουλος περιμένει προτάσεις από Τουρκία και Ντουμπάι και θέλει να… ζυγίσει όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει.

Διαβάστε ακόμα…

Έφυγε απ΄τον Ατρόμητο και οδεύει προς ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος!

ΑΕΚ: Στις 15 Ιουνίου η… ιστορική γενική συνέλευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version