Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μίλαν – ΑΕΚ: Με Κάλινιτς οι Ιταλοί, με 3.000 οπαδούς η Ενωση

Μίλαν – ΑΕΚ: Με Κάλινιτς οι Ιταλοί, με 3.000 οπαδούς η Ενωση

Με τον Νίκολα Κάλινιτς στην αποστολή θα υποδεχτεί η Μίλαν την ΑΕΚ, αύριο (22:05 Cosmote Sports) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Κροάτης άσος προέρχεται από τραυματισμό και δεν πρόλαβε το ντέρμπι με την Ιντερ την περασμένη Κυριακή, όμως προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα αγωνιστεί στο Μίλαν – ΑΕΚ. Επίσης, παρών θα είναι και ο Χακάν Τσαλχάνογλου που δεν έπαιξε στην αναμέτρηση με την Ιντερ.

Η 20μελής αποστολή της Μίλαν: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αντόνιο Ντοναρούμα, Τζανλουϊζι Ντοναρούμα, Στοράρι
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπονούτσι, Καλάμπρια, Μουζάκιο, Παλέτα, Ροντρίγκες
ΜΕΣΟΙ: Μπίλια, Μποναβεντούρα, Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Γκάμπια, Κεσιέ, Λοκατέλι, Μοντολίβο
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα, Σούσο, Κάλινιτς

Η πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τζ. Ντοναρούμα – Μουζάκιο, Μπονούτσι, Παλέτα, Καλάμπρια – Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Λοκατέλι, Μοντολίβο – Αντρέ Σίλβα, Κουτρόνε

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΣΤΟ «ΜΕΑΤΣΑ»

Δεδομένη είναι η παρουσία τουλάχιστον 3.000 κιτρινόμαυρων οπαδών, το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στις κερκίδες του «Τζουζέπε Μεάτσα». Η διάθεση των εισιτηρίων από το ξενοδοχείο Grand Viskonti Palace βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη από την Αθήνα είχαν προπωληθεί 2.500. Στο ξενοδοχείο προσέρχονται, όμως, και αρκετοί φίλοι της Ενωσης που ζουν στην Ιταλία ή στις γειτονικές χώρες και μέχρι αύριο είναι βέβαιο ότι θα φύγουν πολλά ακόμα.

* Με τις λευκές εμφανίσεις θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κατόπιν συμφωνίας με τη Μίλαν, η οποία με τη σειρά της θα φορέσει τα λευκά στο ματς της Αθήνας (2/11)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις