Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Μήνυση της La Liga σε οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο για να βγάλει φωτογραφία με τον Μέσι (video)

Μήνυση της La Liga σε οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο για να βγάλει φωτογραφία με τον Μέσι (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ένας οπαδός της Μαγιόρκα έκανε το… αδιανόητο στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου (13/6) αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον κορονοϊό, θέλοντας να βγάλει μία φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι και πλέον απειλείται με βαριά τιμωρία, αφού η La Liga απαιτεί την παραδειγματική του τιμωρία.

Σκληραίνει τη στάση της η La Liga, μετά την “εισβολή” οπαδού στον αγωνιστικό χώρο στο χθεσινό αγώνα της Μαγιόρκα με τη Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες, που ήταν φυσικά κεκλεισμένων των θυρών, ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας φανέλα της εθνικής Αργεντινής, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.

Η διοργανώτρια Aρχή του ισπανικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως θα καταθέσει μήνυση κατά του συγκεκριμένου οπαδού, καθώς παραβίασε τα πρωτόκολλα υγείας, λόγω της πανδημίας, που έχουν οριστεί για την επανεκκίνηση των αγώνων. “Η Λίγκα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να βάλει την υγεία των παικτών σε κίνδυνο και την εγκυρότητα της διοργάνωσης σε ρίσκο” αναφέρει η ενημέρωση της La Liga.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις