Αρχικά ο Ισπανός προπονητής δήλωσε: “Ξέρουμε ότι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο κόσμος θέλει εκδίκηση, ρεβάνς και πολλά γκολ. Εμείς όμως θεωρώ ότι ήμασταν καλοί, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, φτιάξαμε ευκαιρίες, απλώς δεν σκοράραμε. Επηρέασε σίγουρα η αποτυχία του πέναλτι του Μήτρογλου, δεν ξέρουμε πόσο θα άνοιγε το σκορ μετά. Οι τρεις βαθμοί έχουν την ίδια γεύση είτε με τη Γιουβέντους είτε με τον Παναθηναϊκό, πάντα πολύ ωραία. Κερδίσαμε 1-0, αλλά ο Ρομπέρτο και ο προπονητής ήταν θεατές του αγώνα”.
Ερωτηθείς για το αν αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες ομάδες της καριέρας του τόνισε: “Σαν προπονητής έχω ζήσει πιο πολλές καλές στιγμές, παρά άσχημες. Αυτό δείχνει πρόοδο. Πλέον νιώθω πολύ καλά γιατί είμαστε σε μια ομάδα πρωταθλήτρια και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό. Στόχος μας είναι να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Εφέτος το έχουμε πετύχει, δεν ξέρουμε του χρόνου τι μας περιμένει”.
Κληθείς να σχολιάσει την πρωτοβουλία του Μήτρογλου να εκτελέσει ξανά ένα πέναλτι ανέφερε: “Ο Μήτρογλου έκανε λάθος. Κατανοούμε ότι το κάνει καλοπροαίρετα, αλλά έκανε έκανε πάλι λάθος. Είναι συγκεκριμένες οι εντολές. Την εντολή να εκτελεί τα πέναλτι την είχε ο Τσόρι. Δεν ήταν ένα ματς – γιορτή, αλλά ένα επίσημο ματς και αυτός έπρεπε να εκτελέσει. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Μήτρογλου, θα τον αφήσουμε χωρίς… επιδόρπιο. Θα του κάνει καλό”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
