Αθλητικά

Μοιραίος ο Κονέ για την Ουντινέζε (VIDEO)

Την τρίτη της συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Ουντινέζε στο Καμπιονάτο, μετά το “διπλό” της με τη Γιουβέντους. Μοιραίος της παίκτης στο ματς με την Εμπολι, η οποία επικράτησε 2-1, ήταν ο Παναγιώτης Κονέ.

Αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με το γκολ του Ντουβάν Σαπάτα, στο 19′.

Ενα λεπτό αφού έμειναν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι η Έμπολι ισοφάρισε με τον Λεάντρο Παρέδες και στο 92′ έκανε την ανατροπή με το γκολ του Μάσιμο Μακαρόνε, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ:
Καρνέζης, Εντενίλσον, Ουαγκέ, Ντανίλο, Πίρις, Αλί Αντνάν, Ιτούρα (54′ Μπρούνο Φερνάντες), Παναγιώτης Κονέ, Αγκιέμανγκ-Μπάντου, Ντι Νατάλε (68′ Αγκίρε), Ντουβάν Σαπάτα (74′ Μαρκίνιο).
ΕΜΠΟΛΙ: Σκορούπσκι, Λορινί, Τονέλι, Μπάσμπα, Μάριο Ρουί, Ελ Χατζί (46′ Ρολάντο), Ζιελίνσκι (62′ Παρέδες), Κρότσε, Σαπονάρα, Πουτσαρέλι (82′ Λίβαγια), Μακαρόνε.
 
 
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
 
Σάββατο

Ουντινέζε – Έμπολι 1-2 (19′ Ντουβάν Σαπάτα / 73′ Παρέδες, 92′ Μακαρόνε)
Μίλαν – Παλέρμο (21:45)
 
Κυριακή

Κιέβο – Ίντερ (13:30)
Αταλάντα – Βερόνα (16:00)
Μπολόνια – Φροζινόνε
Τζένοα – Γιουβέντους
Ρόμα – Σασουόλο
Τορίνο – Σαμπντόρια
Κάρπι – Φιορεντίνα (19:00)
Νάπολι – Λάτσιο (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα