Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Αγωνία για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, αμφίβολος για το Βραζιλία – Νότια Κορέα

Μουντιάλ 2022: Αγωνία για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, αμφίβολος για το Βραζιλία – Νότια Κορέα

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα στη φάση των “16” του Μουντιάλ 2022, με τους Βραζιλιάνους να περιμένουν με αγωνία τα νεότερα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ.

Ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, άφησε όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Άλεξ Σάντρο, ενώ περισσότερες πιθανότητες επιστροφής έχει ο Ντανίλο.

Μετά το παιχνίδι με το Καμερούν ο γιατρός της σελεσάο ανέφερε για τους Νεϊμάρ και Σάντρο: “Έχουμε ακόμα 72 ώρες για το επόμενο παιχνίδι. Ας βασιστούμε στο ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Έχουμε ακόμα πιθανότητες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η μετάβαση.

Δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους σε αυτό. Από αυτό εξαρτάται αν θα μπορούν να παίξουν”.

Για τον Ντανίλο πρόσθεσε: “Ο Ντανίλο έχει παρουσιάσει θετική και ικανοποιητική εξέλιξη. Έκανε εντατική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, ήδη με την μπάλα, σε μια πολύ θετική και λειτουργική προσαρμογή. Οι προσδοκίες μας είναι ότι θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα, θα δούμε πώς θα νιώσει. Όλα πάνε καλά, οι προσδοκίες είναι υψηλές γι’ αυτόν αν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις