Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής» δήλωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ

Μουντιάλ 2022: «Δεν επιστρέφω στο Κατάρ αν η οικογένεια μου δεν είναι ασφαλής» δήλωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ
Reuters

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα της Αγγλίας με την Σενεγάλη (3-0) στους «16» του Μουντιάλ 2022, λόγω ένοπλης διάρρηξης στο σπίτι του στην Αγγλία -την ώρα που μέσα βρισκόταν η σύντροφος του και τα τρία του παιδιά- και η επιστροφή του στο Κατάρ και στα “τρία λιοντάρια” αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρη.

«Θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν θέλω να τον πιέσω καθόλου. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό, η οικογένειά μας πρέπει να έρχεται πρώτη», είχε τονίσει ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, αναφερόμενος στο σοβαρό περιστατικό που βίωσε η οικογένεια του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Σύμφωνα όμως με πληροφόρηση που υπάρχει από την Αγγλία, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο Μουντιάλ 2022, εάν η οικογένεια του δεν είναι εντελώς ασφαλής.

Η ισπανική «Marca» επικαλείται πηγή της “Sun” -που είχε επαφή με τον επιθετικό της Τσέλσι- με τον 27χρονο να τονίζει πως δεν θα το κουνήσει από το Νησί, αν και εφόσον η οικογένεια του δεν είναι σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (10.12) την Γαλλία, στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις