Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε στον Πιρς Μόργκαν ότι το γκολ ήταν δικό του

Μουντιάλ 2022: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε στον Πιρς Μόργκαν ότι το γκολ ήταν δικό του
ΦΩΤΟ Reuters

Η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0 της Ουρουγουάης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

Παρότι φάνηκε αρχικά να είναι αυτός, που πέτυχε ξανά το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας, η FIFA το χρέωσε τελικά στον Μπρούνο Φερνάντες, θεωρώντας ότι η μπάλα δεν βρήκε το κεφάλι του. Ο ίδιος ο Ρονάλντο όμως φαίνεται ότι διαφωνεί και ο παλαίμαχος Αμερικανός ποδοσφαιριστής, Αλέξι Λάλας, αποκάλυψε στο FOX Sports, ότι «ο Πιρς Μόργκαν μου είπε ότι του έστειλε μήνυμα ο Κριστιάνο από τα αποδυτήρια αμέσως μετά το παιχνίδι, πιστεύει ότι η μπάλα ακούμπησε στο κεφάλι του και το γκολ είναι δικό του».

Ο ίδιος ο Μόργκαν έκανε σχετική ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρονάλντο βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, ζητώντας από την FIFA να διορθώσει το λάθος της.

Από την πλευρά του πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ασχολήθηκε με την ομάδα στα social media, στέλνοντας αρχηγικό μήνυμα για τη συνέχεια του Μουντιάλ 2022. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγραψε τα εξής: «Είμαστε στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Καλή δουλειά απ’ όλην την ομάδα! Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη αξία, δείξαμε την δύναμή και την ποιότητά μας. Πάμε! Είμαστε στον αγώνα και το όνειρό μας είναι ακόμη προσβάσιμο! Πάμε Πορτογαλία»!

Το περιβόητο γκολ της Πορτογαλίας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις