Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Ο Σάμουελ Ετό κλώτσησε άγνωστο έξω από το γήπεδο που έγινε το Βραζιλία – Νότια Κορέα

Μουντιάλ 2022: Ο Σάμουελ Ετό κλώτσησε άγνωστο έξω από το γήπεδο που έγινε το Βραζιλία – Νότια Κορέα

Ο Σαμουέλ Ετό εμφανίζεται να επιτίθεται και να κλωτσάει ένα άγνωστο, έξω από το στάδιο “974” της Ντόχα, μετά τον χθεσινό (05/12) αγώνα της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα, για το Μουντιάλ 2022, με το σχετικό video να κάνει το γύρο του διαδικτύου και των Μέσων ενημέρωσης.

Το βίντεο «ανέβηκε» τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (ο6/12) στο twitter, στον λογαριασμό της ισπανόφωνης αμερικανικής εφημερίδας “La Opinion”, και δείχνει τον παλαίμαχο άσο και νυν πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, Σάμουελ Ετό, να κυνηγά έναν άνδρα που κρατάει μία κάμερα.

Το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση αναφέρει ότι ο 41χρονος Ετό εξοργίστηκε από την παρουσία του άγνωστου άνδρα και τον χτύπησε, καθώς ο τελευταίος έπεφτε στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος φίλαθλος -με την κάμερα στο χέρι- άρχισε να ειρωνεύεται τον Ετό, για τον αποκλεισμό του Καμερούν από τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, βγάζοντας… από τα ρούχα του τον θρύλο του αγρικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ετό εμφανίζεται να δίνει το κινητό του σε μέλος της φρουράς του και στη συνέχεια άρχισε να “κυνηγάει” τον άγνωστο άνδρα, ρίχνοντας του μάλιστα μια κλωτσιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις