Site icon NewsIT
05:32 Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026

Μουντιάλ 2026 με «άρωμα» Χόλιγουντ: Η Πάρις Χίλτον στο τελετουργικό του ΗΠΑ – Τουρκία στο Λος Άντζελες

Η διάσημη celebrity άφησε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα του ματς

Η Πάρις Χίλτον «άνοιξε» το τελετουργικό του αγώνα ΗΠΑ - Τουρκία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Πάρις Χίλτον «άνοιξε» το τελετουργικό του αγώνα ΗΠΑ - Τουρκία για το Παγκόσμιο Κύπελλο / πηγή φωτογραφίας ΕΡΤ

Λάμψη από Χόλιγουντ το τελετουργικό πριν το Τουρκία – ΗΠΑ. Η Πάρις Χίλτον ήταν το κεντρικό πρόσωπο λίγο πριν τη σέντρα στον αγώνα για τον 4ο όμιλο του Μουντιάλ.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Λος Άντζελες, η Τουρκία αντιμετώπισε τις ΗΠΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.06.2026), για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ.

Στο τελετουργικό πριν τη σέντρα του αγώνα, το κεντρικό πρόσωπο ήταν η Πάρις Χίλτον, με τη διάσημη celebrity να αφήνει την μπάλα στον χώρο για τη σέντρα.

Οι ΗΠΑ έχουν επιστρατεύσει celebtities για να «δώσουν παλμό» στις εξέδρες.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version