Site icon NewsIT

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2: Ισοπαλία και βαθμός για μπαράζ παρά το αυτογκόλ του Μαυροπάνου

08.05.2022 | 20:36
Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2:  Ισοπαλία και βαθμός για μπαράζ παρά το αυτογκόλ του Μαυροπάνου

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v VfB Stuttgart - Allianz Arena, Munich, Germany - May 8, 2022 VfB Stuttgart's Konstantinos Mavropanos scores an own goal and Bayern Munich's first REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία και η Στουτγκάρδη πήρε την ισοπαλία με 2-2 στην Allianz Arena, με αποτέλεσμα να βρίσκεται “αγκαλιά” με τη 16η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου έμεινε “ζωντανή” κόντρα στην πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος, παρά το αυτογκόλ του Έλληνα αμυντικού σε προσπάθεια για γκολ όμως του Γκνάμπρι. Ο Τόμας είχε ανοίξει το σκορ από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι “Βαυαροί” πήραν και το προβάδισμα με τον Μίλερ, πριν χαρίσει το βαθμό στη Στουτγκάρδη ο Καλάιτζιτς.

Τη διατήρησε έτσι και στο +3 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με ένα ματς να απομένει για το φινάλε της Bundesliga και την έσωσε από τον απευθείας υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Η Στουτγκάρδη έχει μαθηματικά ελπίδες και για την απευθείας παραμονή, αλλά θέλει δική της νίκη και ήττα της Χέρτα την τελευταία αγωνιστική για να “κλέψει” τη 15η θέση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version