Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: «Δεν θα υπήρχε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ χωρίς τον Μελισσανίδη»

Μπάγεβιτς: «Δεν θα υπήρχε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ χωρίς τον Μελισσανίδη»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και υποστήριξε ότι η Opap Arena δεν θα υπήρχε χωρίς τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στη Livesport για τα εγκαίνια της OPAP Arena και στάθηκε στη δυναμική του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

«Είναι πραγματικά τόσα πολλά που μπορείς να θυμηθείς. Ήταν τόσα τα χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι να πρωτοθυμηθώ… Σου περνάνε αμέσως πολλά πράγματα από το μυαλό όταν γίνεται αυτή η ερώτηση και πραγματικά δεν μπορείς να διαλέξεις ένα και να το πεις πρώτο. Αλλά πλέον δεν έχουν τόση αξία τα παλιά. Τώρα έχουμε καινούρια πράγματα για να σκεφτόμαστε. Περιμένουμε όλοι μας με μεγάλη χαρά την λειτουργία του νέου γηπέδου», τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς και πρόσθεσε:

«Θα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για εμάς. Για όλη την ΑΕΚ και για όλους τους ΑΕΚτζήδες. Αλλά θα είναι και μία πολύ μεγάλη μέρα για όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ένα τέτοιο μεγάλο έργο είναι χαρά για όλους τους φιλάθλους, για όλο το ποδόσφαιρο. Και πρέπει να πούμε πως είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν νομίζω ότι θα είχε φτιαχτεί το γήπεδο».

Τέλος, ο Μπάγεβιτς σημείωσε ότι: «Όταν είσαι σπίτι και παίζει σε αυτό έχεις μεγάλο αβαντάζ, μεγάλο προβάδισμα και μεγάλη χαρά. Η ψυχολογία είναι αλλιώς. Δεν λέμε βέβαια ότι η ΑΕΚ θα κερδίζει χωρίς να παίζει. Όχι. Πρέπει να έχεις ποιότητα και να παίζεις καλή μπάλα μέσα στο γήπεδο και να νικάς. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το σπίτι είναι σπίτι! Είναι κάτι άλλο όταν μπαίνεις και ξέρεις πως παίζεις στο σπίτι σου.

Μακριά από εκεί δεν είναι το ίδιο για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Αισθάνεσαι αλλιώς. Η ΑΕΚ έζησε για χρόνια μακριά από το σπίτι και ξέρει πόσο δύσκολο ήταν. Τώρα έφτασε η μέρα της επιστροφής, της ανακούφισης. Θα είναι μεγάλη μέρα, ιστορικές στιγμές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις