Site icon NewsIT

Μπαμ και κάτω οι Σέλτικς! Προβάδισμα στους τελικούς για τους Μαϊάμι Χιτ (video)

16.09.2020 | 09:57
Μπαμ και κάτω οι Σέλτικς! Προβάδισμα στους τελικούς για τους Μαϊάμι Χιτ (video)

Sep 15, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Miami Heat forward Bam Adebayo (13) goes up for a shot during the first half in game one of the Eastern Conference Finals of the 2020 NBA Playoffs against the Boston Celtics at ESPN Wide World of Sports Complex. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς που κρίθηκε στην παράταση με μία τρομερή άμυνα του Μπαμ Αντεμπάγιο, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 117-114 των Μπόστον Σέλτικς κι έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Οι δύο ομάδες “πάλεψαν” μέχρι τέλους το ματς, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές, με πρώτο σκόρερ του αγώνα τον Ντράγκιτς με 29 πόντους για τους νικητές και τον Τέιτουμ με 30 πόντους για τους ηττημένους.

Οι Σέλτικς έχασαν την τελευταία επίθεση στην κανονική διάρκεια και στην παράταση ο Αντεμπάγιο έκοψε με ανεπανάληπτη τάπα τον Τέιτουμ στην προσπάθειά του να καρφώσει, κερδίζοντας και φάουλ, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Νωρίτερα ο Τζίμι Μπάτλερ, πέτυχε ένα ακόμη μεγάλο καλάθι στα φετινά play off, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Heat vs Celtics HIGHLIGHTS Full Game + OT | NBA Playoff Game 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version