Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3, Βικτόρια Πλζεν – Μπάγερν Μονάχου 2-4 για το Champions League

Μπαρτσελόνα –  Ίντερ 3-3, Βικτόρια Πλζεν – Μπάγερν Μονάχου 2-4 για το Champions League

Σε ένα από τα καλύτερα ματς της ιστορίας της φάσης των ομίλων του Champions League, Μπαρτσελόνα και Ίντερ χάρισαν χορταστικό θέαμα με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, και τους ”νερατζούρι” να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Παρέλαση για Μπάγερν στη Τσεχία, με πρωταγωνιστή τον Γκορέτσκα.

Μπαρτσελόνα και Ίντερ χάρισαν μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση στο Καμπ νόου, σε ένα ματς με ανατροπές και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων.

Η Μπαρτσελόνα μετά από ένα πιεστικό πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί  στο 40′ με τον Ντεμπελέ να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Σέρτζι Ρομπέρτο, κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι νερατζούρι μπήκαν φουριόζοι και βρήκαν την ισοφάριση πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Μπαρέλα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πολιορκία στα καρέ του Τερ Στέγκεν, με τον Γερμανό να κάνει σημαντικές επεμβάσεις, αλλά στο 63′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαουτάρο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2, φέρνοντας τούμπα το ματς.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 82΄ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε τη λύση ισοφαρίζοντας σε 2-2, βάζοντας φωτιά στα τελευταία δραματικά λεπτά του παιχνιδιού.

Ο Γκόζενς στο 92΄πάγωσε όλο το Καμπ νόυ κάνονας το 2-3 μετά από μεταβίβαση του Μαρτίνες, με τους παίκτες της Ίντερ να γίνονται ένα κουβάρι.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι όλα είχαν τελειώσει, ο αγώνας είχε να χαρίσει και άλλες συγκινήσεις, με τον Λεβαντόφσκι και πάλι να καταφέρνει να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κρατώντας ζωντανή τη Μπαρτσελόνα στην υπόθεση πρόκριση, με την ομάδα του Ιντζάκι όμως να χρειάζεται μια νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

H 4η αγωνιστική:
Βικτόρια Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου 2-4
Μπαρτσελόνα-Ίντερ 2-3
Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Τετάρτη (26/10)
Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν (19:45)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις