Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτζώκας ενόψει του Άλμπα – Ολυμπιακός: «Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει πρώτους»

Μπαρτζώκας ενόψει του Άλμπα – Ολυμπιακός: «Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει πρώτους»
Intime.gr

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Άλμπα (08.02 / 21:00) για την 24η αγωνιστική στη Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε χαμηλούς τόνους, παρά την πρώτη θέση που κατέχουν αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία της Euroleague και το σερί των πέντε νικών που έχουν κάνει στη διοργάνωση.

«Δε λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο μπάτζετ. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε.

«Δεν είμαστε… τρένο. Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν», συνέχισε.

Όσο για την Άλμπα: «Είναι μια ομάδα υψηλού ρυθμού. Παίζει το ίδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μας», υπογράμμισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις