Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νικ Κύργιος: Ενοχλημένη η Άιλα Τομλιάνοβιτς μετά από ερώτηση για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα

Νικ Κύργιος: Ενοχλημένη η Άιλα Τομλιάνοβιτς μετά από ερώτηση για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα
Reuters

Η Άιλα Τομλιάνοβιτς αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Wimbledon. Το γεγονός, όμως, ότι η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε αφορούσε τον Νικ Κύργιο (στο παρελθόν διατηρούσαν σχέση) και τις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά προς σύντροφο του, ενόχλησαν την 29χρονη τενίστρια.

Ο Νικ Κύργιος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για κακοποιητική συμπεριφορά και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία και θέλησαν ένα σχόλιο από την Άιλα Τομιάνοβιτς.

Η 29χρονη τενίστρια από την Αυστραλία είχε μόλις αποκλειστεί στα προημιτελικά του Wimbledon και η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ήταν για τον ελληνοαυστραλό τενίστα (σ.σ. οι δυο τους ήταν ζυεγάρι για δύο χρόνια μέχρι το 2017) και για το αν αντιμετώπισε αντίστοιχες συμπεριφορές από τον Κύργιο.

“Πάει καιρός από τότε που χωρίσαμε και κρατάω τις σχέσεις μου ιδιωτικά και έτσι θέλω να μείνει. Προφανώς είμαι κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην υπόθεση, αλλά ελπίζω να λυθεί σύντομα. Εγώ δεν είχα ανάλογη εμπειρία μαζί του”, ανέφερε η Τομλιάνοβιτς, απαντώντας με… ψυχρό ύψος.

Στη συνέχεια, η Τομλιάνοβιτς εξέφρασε την απογοήτευση της τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ερώτηση που δέχθηκε, με αφορμή την αναδημοσίευση της, τονίζοντας ότι στη συνέχεια ο ίδιος δημοσιογράφος δεν τη ρώτησε απολύτως τίποτα που να έχει σχέση με το παιχνίδι.

“Αρκετά απογοητευτικό ότι μετά από σχεδόν δύο ώρες αγώνα στα προημιτελικά, ότι αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που επέλεξε ο δημοσιογράφος να μου κάνει και δεν ρώτησε ποτέ τίποτα σχετικό ματς. Χαρούμενη που βλέπω τα πρωτοσέλιδα να ασχολούνται κυρίως με αυτό τώρα. Την επόμενη φορά να τα πάτε καλύτερα”, έγραψε η Τομλιάνοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις