Site icon NewsIT

Νίκη παραμονής για τον Ατρόμητο – “Ερυθρόλευκη” αγγαρεία στο Περιστέρι

10.04.2011 | 21:01
Νίκη παραμονής για τον Ατρόμητο – “Ερυθρόλευκη” αγγαρεία στο Περιστέρι

Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν τα πολλα αμυντικά κενά του Ολυμπιακού και έγιναν η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει τρία γκολ εις βάρος του, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή στην κατηγορία.

Βαλβέρδε: Θέλουμε το απόλυτο για να γράψουμε ιστορία

Το LIVE του αγώνα

 
Το κίνητρο για την παραμονή των γηπεδούχων και οι αρκετές αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων ο Ερνέστο Βαλβέρδε έγυραν από το ξεκινήμα την πλάστιγγα υπέρ του Ατρομήτου. Το σκορ άνοιξε στο 22΄ όταν μετά την σέντρα του Τάτου ο Ποτουρίδης έκανε κεφαλιά πάσα στον Σφακιανάκη, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Μέγερι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαντήσει στην μοναδική του απειλή στο πρώτο ημίχρονο όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Ρόμενταλ ο Μοντεστό με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτανζ στο 34΄.
 
Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόλις 3 λεπτά καθώς ο Αναστασάκος εκμεταλλεύτηκε τη νέα αμυντική ολιγωρία των Πειραιωτών και από κοντά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Ατρόμητο να σφραγίζει τη νίκη στο 54΄. Σε φάση καρμπόν με αυτή του πρώτου τέρματος, αυτή τη φορά ο Ποτουρίδης κάνει κεφαλιά “πάσα” στον Καμαρά ο οποίος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
 
Με αυτή τη νίκη η ομάδα των δυτικών προαστίων εξασφάλισε την παραμονή της και πλέον συγκεντρώνεται στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Τάτος (85′ Μελισσάς), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά (78′ Καραγκούνης), Μπρίτο (89′ Καραλής).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο (77′ Γ. Παπαδόπουλος), Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης (66′ Ριέρα), Χολέμπας, Μοϊσές, Μιραλάς, Τζεμπούρ (46′ Φουστέρ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version