Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Νοτσιόνι: Φαβορί για το Final 4 ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αντρές Νοτσιόνι έχει αντιμετωπίσει 4 φορές τη φετινή σεζόν τον Ολυμπιακό και θεωρεί ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μεταξύ των φαβορί για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Αργεντινός φόργουορντ μίλησε στον NovaΣπορ FM…

-Τι έφταιξε στην Κάχα Λαμποράλ και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό; 
«Δεν παλέψαμε όπως έπρεπε από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή μέχρι το τέλος, σε αντίθεση με μας που μπήκαμε κάπως χαλαρά στο ματς και βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά». 

-Αποτελεί έστω και μια μικρή παρηγοριά για σας ότι δεν χάσατε με διαφορά μεγαλύτερη των οκτώ πόντων; 
«Όχι, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Θέλαμε να νικήσουμε ή τουλάχιστον να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Στο τέλος καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από τους 20 στους 8 αλλά η ουσία είναι ότι χάσαμε και δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε». 

-Το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό από εκείνο προ δύο μηνών στη Βιτόρια, όταν είχατε νικήσει μάλλον εύκολα τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά έγινε ακριβώς το αντίθετο. Τι άλλαξε; 
«Ο Ολυμπιακός έπαιζε στην έδρα του, με τον κόσμο στο πλευρό του, είχε μεγαλύτερο κίνητρο και έπαιξε καλύτερα από μας. Εμείς δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση αυτή την περίοδο, είμαστε κάπως κουρασμένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε τι φταίει». 

-Ποιες οι πιθανότητες πρόκρισης για την Κάχα Λαμποράλ; 
«Αρχίσαμε με τέσσερις σερί νίκες, τώρα έχουμε ένα σερί τεσσάρων ηττών. Παραμένουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να βελτιωθούμε, να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και να παλέψουμε για νίκες και μακριά από τη Βιτόρια». 

-Έχεις αντιμετωπίσει φέτος τέσσερις φορές τον Ολυμπιακός. Πιστεύεις πως η φετινή του ομάδα μπορεί να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία; 
«Είναι εξαιρετική ομάδα, πολύ σκληρή και ανταγωνιστική. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, μία πολύ δυνατή έδρα και πιστεύω πως θα πάει καλά. Τώρα μέχρι πού θα φτάσει, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Πάντως είναι μέσα στα φαβορί για το Final 4». 

-Πριν από εννιά χρόνια εδώ στην Αθήνα κατακτήσατε με την Αργεντινή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι περισσότεροι μεγάλοι παίκτες αυτής της ομάδας είναι σε μεγάλη ηλικία πλέον. Πιστεύεις πως θα ξαναδούμε αυτή την τρομερή παρέα με τους Τζινόμπιλι, Σκόλα, Πριγκιόνι, με σένα και τα άλλα παιδιά; 
«Ειλικρινά δεν ξέρω (γέλια.). Δεν έχω ιδέα. Θα ήταν ωραίο να ξαναπαίξουμε όλοι μαζί, όπως τότε στην Αθήνα που είχαμε σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία. Όμως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούμε καλά ο καθένας ξεχωριστά. Έχουμε καιρό μπροστά μας και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο κάθε παίκτης μόνος του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΉΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε