Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νοβίτσκι: “Ήπια κρασί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια”

Νοβίτσκι: “Ήπια κρασί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι απολαμβάνει την “ελευθερία” του! Τα πράγματα που μπορεί να… χαρεί, μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, αλλά και το που βλέπει τον εαυτό του σε δύο χρόνια.

Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ΝΒΑ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι κρέμασε… τη φανέλα του και πλέον μπορεί να ζήσει σαν… κανονικός άνθρωπος και να κάνει πράγματα τα οποία -σαν επαγγελματίας αθλητής- δεν θα έπρεπε.

Ο Νοβίτσκι μίλησε στην γερμανική εφημερίδα “Die Zeit” και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα λίγο κέικ και είχα το πρώτο μου ποτήρι κρασί έπειτα από 10 χρόνια αποχής. Το ένιωσα πολύ ζεστό μετά από μερικές γουλιές. Ένιωσα όμορφα”.

Ο σπουδαίος Γερμανός παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν κατάλαβε ότι θα σταματούσε το μπάσκετ, αφού “δεν ήθελα ποτέ να πω ότι είπα “αντίο” στο μπάσκετ και μετά να σκέφτομαι ότι μπορούσα ακόμα να παίξω. Το σώμα μου όμως δεν ήταν καλά φέτος. Για να είμαι ειλικρινής, το πόδι στο οποίο είχε υποβληθεί σε εγχείριση πέρυσι δεν το αισθανόμουν καλά και ήξερα ότι δεν θα βελτιωθεί”.

Κλείνοντας, ο Νοβίτζκι δήλωσε ότι θα ήθελε να μείνει κοντά στο μπάσκετ από κάποιο πόστο: “Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα ή δύο χρόνια να είναι ευτυχισμένος ως προπονητής ή μάνατζερ μιας ομάδας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις