Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: Το τατουάζ που έφερε τον Βραζιλιάνο σε δύσκολη θέση

Ντάνι Άλβες: Το τατουάζ που έφερε τον Βραζιλιάνο σε δύσκολη θέση

Ο Ντάνι Αλβές παραμένει στη φυλακή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε μπαρ.

Ένα τατουάζ στην κοιλιά του Ντάνι Άλβες, μάλιστα, φαίνεται ότι τον έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παραμένει στη φυλακή από την προηγούμενη Παρασκευή (20/01) και δύσκολα θα βγει το επόμενο διάστημα από εκεί, μιας και στην κατάθεση του παρουσίασε τρεις διαφορετικές εκδοχές που δεν έπεισαν κανέναν.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα η 23χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε περιέγραψε λεπτομερώς ένα τατουάζ το οποίο έχει χαμηλά στην κοιλιά ο Ντάνι Άλβες.

Από την πλευρά του, ο 39χρονος είχε αναφέρει ότι εκείνος καθόταν στην τουαλέτα και το θύμα άνοιξε την πόρτα και έκατσε πάνω του, πράγμα που δεν υφίσταται, μιας και η καταγγέλλουσα θα ήταν αδύνατο έτσι να δει το τατουάζ και να το περιγράψει με τόσες λεπτομέρεις.

Αμέσως ο Ντάνι Άλβες φέρεται να παρουσίασε άλλες δύο εκδοχές. Η πρώτη ήταν ότι δεν κάθονταν αλλά ήταν όρθιος και η δεύτερη ότι ο ίδιος της έδειξε το τατουάζ και πως ότι έγινε ήταν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Οι πολλές διαφορετικές εκδοχές δεν έπεισαν το δικαστήριο, γι’ αυτό και ο Βραζιλιάνος προφυλακίστηκε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις