Site icon NewsIT

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δάκρυσε στο γήπεδο ο Αντσελότι (pic, vid)

28.11.2020 | 20:33
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δάκρυσε στο γήπεδο ο Αντσελότι (pic, vid)

Soccer Football - Premier League - Everton v Leeds United - Goodison Park, Liverpool, Britain - November 28, 2020 General view during a minute’s silence in memory of Diego Maradona before the match Pool via REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ένα από τους ανθρώπους που αντιμετώπισε δεκάδες φορές τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο γήπεδο, ως παίκτης της Ρόμα και της Μίλαν, αλλά και την Εθνική Ιταλίας, όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του για το θάνατό του.

Ο προπονητής της Έβερτον δεν άντεξε τη στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στον αγώνα της ομάδας του στην Premier League και δάκρυσε μέσα στο γήπεδο, για το χαμό του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Η κάμερα κατέγραψε μάλιστα τη συγκίνηση του Αντσελότι, αλλά και την αντίδραση του συμπατριώτη του Μαραντόνα, Μαρσέλο Μπιέλσα, στον πάγκο της Λιντς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version