Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΝΒΑ: Η σύζυγός του Μάιλς Μπρίτζες τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες

ΝΒΑ: Η σύζυγός του Μάιλς Μπρίτζες τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες
ΑΠΕ

Ο Μάιλς Μπρίτζες αντιμετωπίζει κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας. Η σύζυγός του παίκτη των Σάρλοτ Χόρνετς δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

Μια μέρα αφότου έγινε γνωστό πως ο Μάιλς Μπρίτζες παραδόθηκε στις αρχές για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας (έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 130.000 δολαρίων), η σύζυγος του φόργουορντ των Χόρνετς δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με μώλωπες σε πρόσωπο, χέρια, κορμό και πόδια.

«Μισώ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά δεν μπορώ άλλο να σιωπώ. Επέτρεψα σε κάποιον να καταστρέψει το σπίτι μου, να με κακοποιήσει με κάθε τρόπο και να τραυματίσει τα παιδιά μας για όλη τους τη ζωή.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κάποιον που μπορεί να ενεργεί τόσο απαίσια να μην μετανιώνει και να παρουσιάζει για μένα μια ψεύτικη εικόνα. Δεν θα επιτρέψω στο περιβάλλον του να συνεχίσουν να με κάνουν να μη μιλήσω για να τον προστατεύσω.

Είναι ανήθικο και άρρωστο. Πονά η καρδιά μου γιατί πάντα ήλπιζα, αλλά ήρθε η ώρα να ορθώσω ανάστημα. Δε θα σωπάσω γιατί ο εαυτός μου και τα παιδιού μου έχουν μεγαλύτερη αξία από την εικόνα κάποιου. Δεν θέλω τη συμπόνοια, αλλά να μη συμβεί σε κανέναν άλλον.

Θέλω αυτός ο άνθρωπος να πάρει βοήθεια, τα παιδιά μου, που ήταν μάρτυρες σε όλα αυτά, αξίζουν κάτι καλύτερο», αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelley 👼🏽 (@thechelleyj)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις