Τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου ανήκουν εδώ κι έναν χρόνο στους Ρόκετς και σύμφωνα με γνωστό Αμερικανό δημοσιογράφο ο Ελληνας παίκτης είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στον... μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι
Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, οι Χιούστον Ρόκετς -που διατηρούν τα δικαιώματα του Παπανικολάου στο NBA- θέλουν τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού στο ρόστερ τους από τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό οι δύο πλευρές βρίσκονται στην… τελική ευθεία της συμφωνίας τους για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!
Την περασμένη σεζόν ο Κώστας Παπανικολαου αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα και μέτρησε 6.9 πόντους (36.1%τρ.), 3.4 ριμπάουντ & 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα (28 συμμ. / 24:59 λεπτά).
Διαβάστε ακόμα…
Παναθηναϊκός: Προβάρει… τα πράσινα ο Σλότερ (VIDEO)
Ψυχοβγαλτική νίκη επί των Σέρβων για Εθνική!