Site icon NewsIT

ΝΒΑ: Ο Ομπάμα είδε τον Γκασόλ να “σταματά” τον Λεμπρόν! (VIDEO)

28.10.2015 | 10:28
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στις εξέδρες του “United Center” και τους Σικάγο Μπουλς να επικρατούν των Κλίβελαν Καβαλίερς με 97-95. Κρίσιμη… τάπα του Γκασόλ στον Λεμπρόν Τζέιμς.

Υπό το βλέμμα του Πλανητάρχη έγινε η πρεμιέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ, εκεί όπου οι Μπουλς επικράτησαν στο “United Center” των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 97-95.

 

President Obama likes what he sees from @threekola on the and1! #KiaTipOff15

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

Κορυφαίος για τους νικητές ο Νίκολα Μίροτιτς, που σημείωσε 19 πόντους έχοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Σε καλή βραδιά ήταν και ο Ντερικ Ρόουζ με 18 πόντου και 5 ασίστ.

Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Πάου Γκασόλ, ο οποίος σταμάτησε τον ΛεΜπρόν στην προσπάθεια του “βασιλιά” να ισοφαρίσει με το χρονόμετρο να δείχνει μόλις 3,6 δευτερόλεπτα από το τέλος και στη συνέχεια ο Μπάτλερ να κόβει την επαναφορά των «Καβς».

 

The @chicagobulls defeat the @cavs 97-95! #KiaTipOff15 #phantomcam

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

 Στα άλλα ματς της πρεμιέρας του ΝΒΑ, οι πρωταθλητές Γουόριορς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους, νίκησαν εύκολα τους Πέλικανς με 111-95, με τον Στεφ Κάρι να έχει 40 πόντους (24 στο πρώτο δωδεκάλεπτο) με 5/12 τρίποντα.

 

The @warriors receive their 2015 NBA Championship#KiaTipOff15

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

 Τέλος, οι Πίστονς έκαναν την έκπληξη και πέρασαν με 106-94 από την Ατλάντα έχοντας σε διψήφιο αριθμό πόντων όλη την πεντάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version