Site icon NewsIT

O… άνεργος Δαλούκας με την Porche Cayenne αξίας 90.000 ευρώ

03.10.2010 | 14:26
O… άνεργος Δαλούκας με την Porche Cayenne αξίας 90.000 ευρώ

Ο διαιτητής που πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε, κυκλοφορεί στους δρόμους του Βόλου με το πανάκριβο αυτοκίνητο του, την ώρα που δηλώνει "doctor" αν και έχει διαγραφεί από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” παραθέτει στο σημερινό της φύλλο στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Δαλούκας αυτή τη στιγμή είναι άνεργος και έχει το… προνόμιο να είναι ο μόνος Έλληνας χωρίς δουλειά που διαθέτει μία πανάκριβη Cayenne.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το 2007 η συνέλευση του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας διέγραψε τον υποψήφιο δόκτωρα, Γιώργο Δαλούκα ο οποίος όμως συνέχισε να δηλώνει ότι εργαζόταν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο πρόεδρος, Αναστάσιος Καραπέτσας με επιστολή του προς τον Πρύτανη ζήτησε να σταματήσει ο κύριος Δαλούκας να δηλώνει δημοσίως ότι έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο.

Ένα χρόνο πριν ο Βολιώτης ρέφερι σταμάτησε να εργάζεται σε κατάστημα ορθοπεδικών ενώ πριν από ένα μήνα εγκατέλειψε και τη διαιτησία.

Ο Γιώργος Δαλούκας, που με τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στον Άρη προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού, συνεχίζει να κάνει πλούσια ζωή, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Τη σεζόν 2009-2010 ο Δαλούκας ήταν ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας διαιτητής. Εισέπραξε 31.140 ευρώ για τους αγώνες που σφύριξε στη Superleague ενώ το ποσό αυξήθηκε από τη συμμετοχή του σε αγώνες της UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version