Site icon NewsIT
13:50 | 13.02.15

Ο Αντετοκούνμπο και ο… δικός του άνθρωπος (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Newsit Newsroom

Μαζί προπονήθηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Παπανικολάου. Βρέθηκαν στην προπόνηση των All Stars για την αναμέτρηση του Rising Star Challenge . Είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και η... αυθόρμητη δήλωση του “Κούνμπο”: “΄Μιλήσαμε ελληνικά” φανερώνει τη χαρά του που συναντήθηκε με έναν... δικό του άνθρωπο.

Ο Γιάννης δήλωσε: «Φέτος θα το απολαύσω περισσότερο. Στην ομάδα μας είμαι από τους λίγους δευτεροετείς, αν και είμαι νεότερος από τους περισσότερους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ ωραίο που είναι ο Παπανικολάου εδώ. Περάσαμε χρόνο μαζί, μιλήσαμε και ελληνικά. Είναι τιμή και για τους δυο μας να είμαστε εδώ».

Ο φόργουορντ των Ρόκετς, Κώστας Παπανικολάου,είπε: «Είναι καλό παιδί και σπουδαίος παίκτης. Ένα απίστευτο ταλέντο. Κάνει φοβερά πράγματα φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε ξανά μαζί μετά την Εθνική ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version