Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο δικτάτορας Κόκκαλης

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Μόνο ως φοβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο Έρβιν Λέμενς στο Βέλγιο, όπου μίλησε για τον δικτάτορα Κόκκαλη, τους μπράβους και τις απειλές στον Σόλιντ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που πέρασε και δεν ακούμπησε αρχικά μίλησε για το κλίμα που έζησε στους “ερυθρόλευκους”: “Όταν πήρα μεταγραφή στην ομάδα το 2005 η ομάδα είχε χάσει το πρωτάθλημα μετά από επτά συνεχείς τίτλους. Κάτι το οποίο ο πρόεδρος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα! Συχνά μας ασκούσε πίεση, μάλιστα όταν βλέπαμε καμία φορά καμία εικοσαριά σωματοφύλακες στην προπόνηση, ξέραμε ότι ο πρόεδρος θα ερχόταν.

Ο κ. Κόκκαλης είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ελλάδα. Όταν ο πρόεδρος ερχόταν να μας μιλήσει όλοι καθόμασταν “σούζα”. Οι νέοι παίχτες γνώριζαν τι συνέβαινε και δεν τους φαινόταν παράξενο. Μόνο όταν καθόταν ο πρόεδρος καθόμασταν και οι υπόλοιποι. Ο κ. Κόκκαλης είναι λίγο δικτάτορας!”.

 
Όταν ρωτήθηκε για το αν έζησε κάποια τρομακτική εμπειρία στην Ελλάδα, θυμήθηκε ένα παιχνίδι στην Τούμπα: “Σε ένα ματς εναντίον του ΠΑΟΚ και δέκα λεπτά πριν λήξει η αναμέτρηση οι οπαδοί των αντιπάλων ξήλωσαν κομμάτια από τσιμέντο και τα πετούσαν στο γήπεδο σαν φρίσμπι! Αν σε πετύχαινε ένα από αυτά, σίγουρα θα έπεφτες νεκρός. Υπήρχαν και στιγμές που απειλούσαν τον προπονητή μας Τροντ Σόλιντ. Είχε λάβει απειλητικά γράμματα στο σπίτι του από φίλους του Παναθηναϊκού, που πήγαιναν εκεί όταν εκείνος έλειπε!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε