Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βγήκε εκτός αντίπαλης περιοχής για να δώσει στον διαιτητή το σπρέι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βγήκε εκτός αντίπαλης περιοχής για να δώσει στον διαιτητή το σπρέι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα κάνει όλα. Σκοράρει, πασάρει, μαρκάρει, ακόμα και τον διαιτητή βοηθάει, όπως φαίνεται από την κίνηση που έκανε στο Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη (5-0) για το Champions League.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ήδη το νέο μεγάλο “αστέρι” της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός επιθετικός “διέλυσε” στο πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ την άμυνα της Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας χατ τρικ- ενώ το βράδυ της Τετάρτης (06.10) σημείωσε τα δυο από τα πέντε γκολ των “πολιτών” επί της Κοπεγχάγης.

Ο Χάαλαντ… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα και την ίδια στιγμή παραμένει ένας σπάνιος χαρακτήρας. Πρόσφατα, έδωσε τη ζακέτα του στα χέρια του φροντιστή της Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας πετούσαν το ρούχο τους στα πόδια του ανθρώπου της ομάδας.

Στο 32′ του Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη και τη στιγμή που οι “πολίτες” προσπαθούσαν να “χτίσουν” μια επιθετική προσπάθεια, ο Χάαλαντ είδε πεσμένο στο χορτάρι το σπρέι του διαιτητή για τις στημένες φάσεις.

Χωρίς να διστάσει, ο Χάαλαντ βγήκε -τρέχοντας- εκτός της μεγάλης περιοχής της Κοπεγχάγης, έπιασε το σπρέι, το έδωσε στον διαιτητή και έφυγε… σφαίρα για να πάρει και πάλι θέση στα αντίπαλα καρέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις