Site icon NewsIT

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

06.04.2022 | 09:26
Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Soccer Football - Champions League - Quarter Final - First Leg - Benfica v Liverpool - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - April 5, 2022 Liverpool's Mohamed Salah in action with Benfica's Odisseas Vlachodimos Action Images via Reuters/Matthew Childs

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Λίβερπουλ ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μπενφίκα στο Ντα Λουζ το επιβεβαίωσε.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 3-1 στην Πορτογαλία και είναι αγκαλιά με τα… ημιτελικά. Η αναμέτρηση είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς αγωνίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο Ελληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις και ο Κλοπ του έπλεξε το εγκώμιο.

«Ο τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερός τους παίκτης. Έκανε κάποιες πάρα πολύ καλές επεμβάσεις. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και προχωράμε» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version