Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε μποτιλιάρισμα στη Λισαβόνα με τα οχήματά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε μποτιλιάρισμα στη Λισαβόνα με τα οχήματά του
Reuters

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσαν κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Λισαβόνα, την Τετάρτη (01/12.2022).

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χώρισαν τους… δρόμους τους, μετά από ένα τρίμηνο γεμάτο εντάσεις και πλέον ο Πορτογάλος “αστέρας” ψάχνει για νέα ποδοσφαιρική στέγη, με την Αλ Νασρ να δείχνει αυτή τη στιγμή έτοιμη, να “στρώσει χρυσάφι” στα πόδια του.

Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από την πόλη του Μάντσεστερ και μαζί του παίρνει και τα κινητά περιουσιακά του στοιχεία. Φυσικά, μιλάμε για τα υπερπολιτελή οχήματα του.

Την ώρα που ο Πορτογάλος βρίσκεται στο Κατάρ και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του “διαζυγίου” του με την Γιουνάιτεντ, ένα τεράστιο φορτηγό πήρε τη βραβευμένη Cadillac Escalade των 150.000 λιρών του επιθετικού – δώρο για τα 37α γενέθλιά του από την σύντροφό του – και την Bentley Flying Spur των 300.000 λιρών από την νοικιασμένη έπαυλή του στο Alderley Edge, στο Cheshire – για να τα πάει στην Λισαβόνα.

Μια εβδομάδα μετά, το… ταξίδι των οχημάτων ολοκληρώθηκε, αφού εμφανίστηκαν στην Λισαβόνα, για να φυλαχθούν σε… πριβέ γκαράζ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ένας περαστικός, παρά την προσπάθεια του οδηγού του φορτηγού, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού χρειάστηκε να κλείσει για λίγο ο δρόμος κι έτσι να βγουν τα δυο “λαμπερά” οχήματα.

«Το Escalade και το Bentley βγήκαν και ήταν πολύ εντυπωσιακά. Προσπάθησαν να τα βάλουν στο γκαράζ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα αυτοκίνητα είχαν ακόμα βρετανικές πινακίδες, οπότε ήταν πολύ εύκολο να καταλάβουμε ότι ανήκαν στον Ρονάλντο” ανέφερε το συγκεκριμένο άτομο, σε δηλώσεις που φέρει η “Sun”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις