Site icon NewsIT

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

21.12.2022 | 18:31
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Manchester United v West Ham United - Old Trafford, Manchester, Britain - October 30, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details/File Photo

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο σταρ να προτείνεται σε αρκετούς συλλόγους.

Ο CEO της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Άλεξ Χέλμαν, αποκάλυψε πως το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε στη γερμανική ομάδα.

Ο 37χρονος Πορτογάλος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και ιδανικά να αγωνιστεί σε ομάδα Champions League, με το όνομα του να ακούγεται για τη γερμανική ομάδα, αλλά η υπόθεση να μην προχωράει.

«Προτάθηκε σε εμάς», παραδέχθηκε ο παράγοντας των Γερμανών στο τηλεοπτικό δίκτυο DAZN, με τον πρόεδρο της ομάδας, Φίλιπ Χόλτσερ, να προσθέτει από την πλευρά του πως: «Έχω την εντύπωση ότι προτάθηκε σε όλες τις ομάδες του Champions League…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version