Αθλητικά

Ο Λιονέλ Μέσι πόζαρε με το τρόπαιο του Μουντιάλ, δυο χρόνια μετά την κατάκτησή του

Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το τρόπαιο του Μουντιάλ στο Κατάρ

Η 18η Δεκεμβρίου είναι εδώ και δυο χρόνια η ημέρα απόλυτης χαράς για τους Αργεντινούς και τον Λιονέλ Μέσι. Μια τέτοια βραδιά, το 2022, η “αλμπισελέστε” σήκωνε το Μουντιάλ, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό στο Κατάρ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων, από την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση, στα social media, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να σημειώνει: “Αγαπώ τον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα. Δύο χρόνια πριν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν πικρό τελευταίο μήνα του χρόνου, αλλά κατέληξε ως ο πιο όμορφος μήνας της αθλητικής καριέρας μου.

Και τώρα, κάθε Δεκέμβριο αυτή η ανάμνηση έρχεται σε μένα. Ευτυχισμένη δεύτερη επέτειο σε όλους”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

messi MOYNTIAL

Ο Μέσι πόζαρε αγκαλιά με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο απολάμβανε μάτε (σ.σ. το παραδοσιακό ρόφημα των λατινοαμερικάνων) και η σύζυγός του, Αντονέλα, τον έβγαλε φωτογραφία, κάνοντας story τη σχετική φωτογραφία.

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε -σε ηλικία 35 ετών- να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής, σηκώνοντας το τρόπαιο που ήθελε όσο τίποτε άλλο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 3