Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Μάουρο Ικάρντι θα πληρώσει «χρυσό» το διαζύγιο με την Γουάντα Νάρα – «Ράκος» ο Αργεντινός

Ο Μάουρο Ικάρντι θα πληρώσει «χρυσό» το διαζύγιο με την Γουάντα Νάρα – «Ράκος» ο Αργεντινός

Εκτός αποστολής από το αυριανό (20/10) ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία για το Champions League έμεινε ο Μάουρο Ικάρντι που είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση με το διαφαινόμενο διαζύγιό του με την Γουάντα Νάρα, που εκτός των άλλων θα του κοστίσει πολύ ακριβά και οικονομικά. 

Ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε από το Μιλάνο, όπου είχε μεταβεί για να βρει την Γουάντα Νάρα -μετά από σχετική άδεια που του έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν- αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν να καλυτερεύουν για τον Αργεντινό επιθετικό. Αφενός το ζήτημα της απιστίας έχει τινάξει το γάμο του στον αέρα, με την σύζυγο και εκπρόσωπο του παίκτη να σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει τη διαδικασία του διαζυγίου, το οποίο όπως αναφέρουν γαλλικά και ιταλικά Μέσα, θα κοστίσει περίπου 60 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι, αφού περιλαμβάνει τη διατροφή για τα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Όλα άρχισαν όταν ο Ικάρντι έκανε like σε φωτογραφία της Τσίνα Σουάρεθ στο instagram, αυτή του έστειλε μήνυμα και κατόπιν το τηλέφωνό της. Η ειρωνεία είναι ότι ο Ικάρντι ζήτησε πρώτος να δει τα μηνύματα της Γουάντα Νάρα, επειδή είχε ο ίδιος κάποιες αμφιβολίες, με τη γυναίκα του να δέχεται υπό την προϋπόθεση να δει κι εκείνη το κινητό του και έτσι εντόπισε τα «καυτά» μηνύματα που αντάλλασσε με την Τσίνα Σουάρεθ και ξεκίνησε το… δράμα, με τη Γουάντα Νάρα να φεύγει από το Παρίσι μαζί με τα παιδιά του ζευγαριού.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης της Ίντερ είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με τη Νάρα, η οποία με τη σειρά της ήταν παντρεμένη αρχικά με τον κολλητό του φίλο, Μάξι Λόπες, έχοντας και με αυτόν τρία παιδιά, αλλά τον παράτησε και πάλι μετά από φήμες για απιστία.

Ο Ικάρντι είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζήτησε από τον τεχνικό της Παρί, Μάουρο Ποτσετίνο, να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Λειψία, ενώ το RMC έριξε «βόμβα» αναφέροντας πως ο παίκτης σκέφτεται πλέον ακόμα και την αποχώρησή του από την ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις