Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μέσι “αποθέωσε” Κριστιάνο Ρονάλντο! “Μαγική η βραδιά του”

Ο Μέσι “αποθέωσε” Κριστιάνο Ρονάλντο! “Μαγική η βραδιά του”
ΦΩΤΟ Reuters

Η ποδοσφαιρική τους κόντρα στην Ισπανία άφησε… εποχή. Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την “υπογραφή” του στην «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα επί της Λιόν (δύο γκολ και δύο ασίστ), αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για όσα πέτυχε στο Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Λιόν, ο Λιονέλ Μέσι έκανε αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος την Τρίτη (13.03.2019) το βράδυ οδήγησε τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League.

Μπαρτσελόνα – Λιόν: Σούπερ Μέσι «διέλυσε» τους Γάλλους! – videos

“Πολλά πράγματα μου αρέσουν από το Champions League. Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο χθες ήταν εντυπωσιακό. Αυτό που έκανε η Γιουβέντους, η οποία πέρασε, επίσης. Ο Κριστιάνο είχε μαγική βραδιά με τρία γκολ”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα, ενώ αρνήθηκε να… επιλέξει αντίπαλο για την κλήρωση της Παρασκευής (15/3, 13:00):

“Δεν είναι για να επιλέξουμε, περιμένουμε την κλήρωση. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, ή Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους. Ο Άγιαξ έχει φτιάξει ομαδάρα με νεαρά παιδιά χωρίς να φοβούνται κανέναν…εμείς πρέπει να πορευθούμε με ηρεμία, να δούμε ποιος θα μας τύχη και να προετοιμαστούμε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις