Αθλητικά

Ο Βασίλιε Μίσιτς επέστρεψε με τρίποντο από τα 8 μέτρα στη Euroleague

Απίθανο πρώτο καλάθι για τον Μίσιτς με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ στην Ευρώπη

Μετά από μία 2ετία στο NBA, ο Βασίλιε Μίσιτς επέστρεψε στη Euroleague, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ και στο πρώτο του παιχνίδι, πέτυχε το πρώτο του καλάθι με τρίποντο από τα 8 μέτρα.

Μετά από 2 τρόπαια της Euroleague με την Αναντολού Εφές και μία χρονιά MVP που τον “έστειλε” στο NBA, ο Βάσίλιε Μίσιτς αποτέλεσε φέτος τη μεγάλη μετεγγραφή της Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη και κόντρα στην Μπαρτσελόνα έκανε από την αρχή αισθητή την παρουσία του στο παρκέ.

Μόλις στην πρώτη επίθεση της ομάδας του στο ματς, ο Σέρβος σούπερ σταρ σταμάτησε στα 8 μέτρα και “πυροβόλησε” για το πρώτο καλάθι του αγώνα, με τον ίδιο να… επανασυστήνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στη Euroleague.

Ο Μίσιτς ξεκίνησε έτσι… αγριεμένος τη νέα παρουσία του στη Euroleague.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Χατ-τρικ ο Κιλιάν Εμπαπέ στην «πεντάρα» της Ρεάλ Μαδρίτης, ήττα για την Κλαμπ Μπριζ παρά το γκολ του Χρήστου Τζόλη
Πρώτο γκολ ο Έλληνας επιθετικός στη φετινή League Phase, αλλά ήττα με ανατροπή στην έδρα της Αταλάντα – 5ο φετινό τέρμα στο Champions League ο Εμπαπέ, στο 0-5 της Ρεάλ στο Αλμάτι
ΦΩΤΟ Reuters