Site icon NewsIT
20:52 Τετάρτη 1 Απριλίου 2026

Ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις προπονήθηκε ατομικά στο γήπεδο της Χάποελ Τελ Αβίβ μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στη Σόφια

Δεν χάνει ευκαιρία για προπόνηση ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Ο Χέιζ Ντέιβις κόντρα στην Παρί (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο (02/04/26, 20:00, Live από το Newsit.gr) τη Χάποελ Τελ Αβίβ για την 35η αγωνιστική της Euroleague και ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις πήγε από το αεροδρόμιο στο γήπεδο στη Σόφια.

Αμέσως μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στη Σόφια για το ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις ζήτησε να προπονηθεί ατομικά, αντί να πάει στο ξενοδοχείο και οι Ισραηλινοί άναψαν το “πράσινο φως” για να μπορέσει να το κάνει στο γήπεδο του αγώνα.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ συνηθίζει να πηγαίνει για προπόνηση μόνος του πριν ή και την ημέρα του αγώνα, με το ματς στη Σόφια να μην αποτελεί διαφορετική περίπτωση.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version