Site icon NewsIT

Ο Νικολάου ανέβαλε τις εκλογές στην ΕΟΕ

06.02.2017 | 17:10
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Λάμπης Νικολάου εντέλει ανέβαλε τις εκλογές στην ΕΟΕ. Εφθασε στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής και ανακοίνωσε την απόφασή του.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για «ηθικούς λόγους» (καθώς δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να καλύπτει μια τέτοια απόφαση) σύμφωνα με το σκεπτικό του κ. Νικολάου, καθώς ο ένας εκ των υποψηφίων, ο Ισίδωρος Κούβελος εισήχθη στο «Ωνάσειο» με πόνους στο στήθος, όπως ανέφερε το περιβάλλον του.

Ο προεδρεύων της Επιτροπής, Λάμπης Νικολάου ενημέρωσε τα μέλη που βρίσκονταν στα γραφεία της ΕΟΕ ότι οι εκλογές αναβάλλονται, αν και όσοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σπύρου Καπράλου ήταν της γνώμης να λάβει την τελική απόφαση για τη διεξαγωγή ή όχι των εκλογών  η ολομέλεια και όχι ο κ. Νικολάου.

Από το πρωί εξελισσόταν ένα θρίλερ σχετικά με τις εκλογές καθώς οι δύο υποψήφιοι Ισίδωρος Κούβελος και Σπύρος Καπράλος έδιναν… μάχη σώμα με σώμα και οριακά ήταν μπροστά στις ψήφους ο δεύτερος.

Αρχικά, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Θανάση Τερζή κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση, προκειμένου να μην έχει το δικαίωμα ψήφου ο δεύτερος στις σημερινές εκλογές της ΕΟΕ. Ο Φιλιππούσης επρόκειτο να ψηφίσει τον κ. Καπράλο, ενώ ο Τερζής στήριζε τον Κούβελο.

Ακολούθως, υπήρξε η δικαίωση της Γ΄ αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Ξένιας Αργειτάκη, η οποία θα εκπροσωπούσε την ομοσπονδία ως αναπληρωματική του Γιάννη Σταματόπουλου που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν κατατεθεί στο πρωτοδικείο από τον Νίκο Τσώνη κατά της εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ, η οποία επίσης θα ψήφιζε τον κ. Καπράλο απορρίφθηκαν και αυτά.

Επειτα, ακολούθησε η αδιαθεσία του κ. Κούβελου και η ενημέρωση του Λάμπη Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version