Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ντιμπάλα νίκησε ξανά τον κορονοϊό (pics)

Ο Ντιμπάλα νίκησε ξανά τον κορονοϊό (pics)
ΦΩΤΟ Reuters

Αρνητικός στον κορονοϊό είναι και επίσημα ο Πάουλο Ντιμπάλα όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους μέσω ανάρτησής της στα social media.

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει ανακάμψει πλήρως από τον κορονοϊό και οι τελευταίες δοκιμές του αποδείχθηκαν αρνητικές, οπότε μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο Αργεντινός διεθνής άσος ήταν ο τρίτος παίκτης της Γιουβέντους που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τον Μάρτιο, μετά τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί.

Ωστόσο, ενώ ο Ρουγκάνι και ο Ματουιντί έλαβαν το “ΟΚ” στις 15 Απριλίου, ο Ντιμπάλα χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο προκειμένου να απομακρυνθεί πλήρως ο ιός.

Η Γιουβέντους δημοσίευσε ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα (6/5), επιβεβαιώνοντας ότι ο επιθετικός της είχε υποβληθεί σε διπλό τεστ το οποίο έδωσε αρνητικό αποτέλεσμα. Επομένως, είναι πλήρως θεραπευμένος και μπορεί να αφήσει την απομόνωση, επιστρέφοντας σύντομα στην προπόνηση σύντομα.

“Το πρόσωπό μου τα λέει όλα, επιτέλους θεραπεύτηκα από τον κορονοϊό”, έγραψε ο “Λα Χόγια” στο λογαριασμό του στο Instagram, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

 

 

 


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις