Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καλύψει το συμβόλαιο του Λόπες και «ψάχνεται» για Έντουαρντς

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καλύψει το συμβόλαιο του Λόπες και «ψάχνεται» για Έντουαρντς

Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει σε ανάρτησή του πως ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση τρόπου ώστε να καλυφθεί το μεγάλο συμβόλαιο του Ρόνι Λόπες που του έχει προταθεί ως δανεικός από την Σεβίλλη, ενώ οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για τον Έντουαρντς της Γκιμαράες.

Το υπέρογκο συμβόλαιο του εξτρέμ της Σεβίλλης, Ρόνι Λόπες φέρεται πως ψάχνει τρόπο να καλύψει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ιγκνάτσιο Γκενουάρδι, ο παίκτης έχει προταθεί στους Πειραιώτες ώστε να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς 10 εκατ. ευρώ, αλλά τα 2,5 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται ετησίως αποτελούν «αγκάθι» -μέχρι στιγμής- στο να προχωρήσει η μετακίνησή του. 

Από εκεί και πέρα δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται έντονα για τον Άγγλος εξτρέμ της Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρντς. Ο 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και τη φετινή σεζόν έκανε 36 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται διατεθειμένος να παραχωρήσει ακόμα και έμψυχα ανταλλάγματα στη Γκιμαράες, με το όνομα του Πέπε να έχει πέσει στο… τραπέζι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις