Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο… Παγκόσμιος τελικός της Ελένης Χατζηλιάδου! video

Ο… Παγκόσμιος τελικός της Ελένης Χατζηλιάδου! video
facebook.com/elena.chatziliadouii

Στην κορυφή του… κόσμου! Η Ελένη Χατζηλιάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των +68 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του καράτε, που διεξάγεται στην Μαδρίτη.

Η Ελένη Χατζηλιάδου επικράτησε της Αγιούμι Ουεκούσα από την Ιαπωνία στον τελικό των +68 κιλών και πήρε “ρεβάνς” από την Ασιάτισσα πρωταθλήτρια, η οποία την είχε νικήσει το 2016.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελένη Χατζηλιάδου! Συγκινημένη στο βάθρο [pics]

Να αναφέρουμε ακόμα ότι από το 2020, το Καράτε θα μπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Χατζηλιάδου να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος τίτλος της Ελλάδας σε Ολυμπιακό άθλημα, μετά τις πρωτιές που είχαν η Άννα Κορακάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δείτε τον τελικό της 20χρονης Ελληνίδας καρατέκα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στη Μαδρίτη

Συγχαρητήρια μηνύματα από Ν.Δ. και “Κίνημα Αλλαγής”

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη νέα ελληνική επιτυχία:

“Άλλη μια σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό με χρυσό μετάλλιο στο καράτε. Η Έλενα Χατζηλιάδου στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, σηκώνοντας ψηλά τη “γαλανόλευκη”. Πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια για την τεράστια επιτυχία της. Της ευχόμαστε να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και να δικαιώσει τις προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις”.

Σχετικό ποστάρισμα για το χρυσό της Ελένης Χατζηλιάδου έκανε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

“Πιστή στο ραντεβού της με το βάθρο ήταν για μια ακόμη φορά η Ελένη Χατζηλιάδου. Η Ελληνίδα καρατέκα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των +68 έδειξε ότι παραμένει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως.

Θερμά συγχαρητήρια Ελένη μας έκανες υπερήφανους.”

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις