Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Πάμπλο Λάσο πέρασε στην αντεπίθεση και διαψεύδει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πάμπλο Λάσο πέρασε στην αντεπίθεση και διαψεύδει τη Ρεάλ Μαδρίτης
Reuters

Η απόλυση του Πάμπλο Λάσο από την Ρεάλ Μαδρίτης και οι… ιατρικοί λόγοι που επικαλέστηκαν οι “μερένγκες”, προκάλεσαν την αντίδραση του 54χρονου κόουτς. Νέος προπονητής, ο Τσους Ματέο.

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και λίγες ώρες. Η “βασίλισσα” ανακοίνωσε την απόφαση της, τονίζοντας ότι βάζει πάνω απ΄ όλα την υγεία του προπονητή που την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες και 22 τίτλους συνολικά από το 2011 συμπεριλαμβανομένων δύο στη Euroleague (2015 και 2018), Πάμπλο Λάσο.

Θυμίζουμε ότι ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου λίγο πριν την έναρξη των φετινών τελικών της ACB. Το… σήριαλ της απόλυσης του όμως, έχει βγάλει ήδη πολλά “επεισόδια”.

Ο Πάμπλο Λάσο διέψευσε τη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης, πως απολύθηκε για ιατρικούς και μόνο λόγους, ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως έχει λάβει το “πράσινο φως” από τους γιατρούς προκειμένου να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους ότι έχω πλήρη και σαφή διαβεβαίωση από τους γιατρούς που με έχουν περιθάλψει ότι μπορώ να προπονήσω επαγγελματικά οποιονδήποτε σύλλογο. Επίσης, είμαι χαρούμενος για όλα τα μηνύματα αγάπης και συμπάθειας που λαμβάνω από χθες. Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό να απαντήσω σε όλους σας προσωπικά και να ανταποκριθώ στο ενδιαφέρον που υπάρχει. Σας στέλνω μια αγκαλιά”, ανέφερε στο ποστάρισμα του.

Να αναφέρουμε ότι -νωρίτερα- δημοσίευμα της “Marca” ανέφερε ότι ο Πάμπλο Λάσο είχε πάρει ιατρικό “ΟΚ” για να επιστρέψει στους πάγκου, μόλις δυο ώρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρήσει στην ανακοίνωση απόλυσης του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Τσους Ματέο θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας ως το καλοκαίρι του 2024. Ο Ματέο υπήρξε βοηθός του Λάσο τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ έχει δουλέψει στις ακαδημίες της βασίλισσας ή ως βοηθός προπονητής από το 1990 ως το 2004.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως Ρεάλ και Λάσο αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις