Site icon NewsIT
13:25 Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει τους οπαδούς του για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί στους φιλάθλους της ότι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για την αναβληθείσα αναμέτρηση των “πρασίνων” με τον Εργοτέλη θα τα χρησιμοποιήσουν κανονικά όταν θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η οριστική απόφαση για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής, διακόπτει προσωρινά και τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εργοτέλης. 
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήριά τους, θα προσέλθουν στο γήπεδο και στις Θύρες τους -χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειάζεται η αλλαγή του εισιτηρίου- την ημέρα και την ώρα που θα ορισθεί εκ νέου ο αγώνας από τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version