Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε το τένις με δάκρυα – Έκλαψε και ο Ράφα Ναδάλ για το φίλο του

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε το τένις με δάκρυα – Έκλαψε και ο Ράφα Ναδάλ για το φίλο του

Συγκινητικές στιγμές για τον Ρότζερ Φέντερερ στην «O2 Arena» του Λονδίνου. Ο συγκινημένος Ελβετός ολοκλήρωσε την συγκλονιστική καριέρα του, κάνοντας το… χώρο του τένις να δακρύσει. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο κορυφαίος τενίστας, όπως και ο συμπαίκτης του στο διπλό του Laver Cup, Ράφα Ναδάλ.

Ο αγώνας του Ρότζερ Φέντερερ στο πλάι του Ράφα ναδάλ και απέναντι στους Σοκ/Τιαφό είχε μόλις τελειώσει (ήττα με 6-4, 6-7, 9-11) και ήταν η ώρα γι’ αυτό που όλοι περίμεναν. Ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας «επέτρεψε» στα συναισθήματα να τον… πλημυρίσουν και άφησε τα δάκρυα του να φανούν.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε «αντίο» σε μια σπουδαία καριέρα, έχοντας αφήσει για πάντα το στίγμα του στο χώρο του τένις. Ο «King Roger» δέχθηκε το χειροκρότημα των φιλάθλων και το stranding ovation από τους συμπαίκτες και αντιπάλους στο Laver Cup.

Οι πάντες ήταν συγκινημένοι και περισσότερο απ’ όλους ο φίλος του και μεγάλος ανταγωνιστής, Ράφα Ναδάλ. Σε ένα από τα πιο «δυνατά» στιγμιότυπα, η κάμερα «συνέλαβε» τον Φέντερερ με τον Ισπανό να βρίσκονται στον πάγκο της Team Europe και να κλαίνε… χωρίς σταματημό.

Φέντερερ και Ναδάλ ήταν αντίπαλοι σε 40 αναμετρήσεις (σ.σ. 24 νίκες μετράει ο Ισπανός έναντι 16 του Ελβετού), μερικές από αυτές θρυλικές. Για μια ακόμα φορά, απέδειξαν πως είναι πολύ καλοί φίλοι.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SportsCenter (@sportscenter)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις